İçeriğe geç
TEST GÜNLÜĞÜ
Forum
PAGE

Gigacasting Teknolojisinin Evrimi: Tek Parça Alüminyum Döküm Bloklarının Tasarım, Üretim ve Yapısal Performans Analizi

3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
  • Yazar
    Yazılar
  • #67529 Yanıtla

Gigacasting Teknolojisinin Evrimi: Tek Parça Alüminyum Döküm Bloklarının Tasarım, Üretim ve Yapısal Performans Analizi konusunda araç teşhis ve mühendislik parametrelerini inceliyorum. Sahada yaşanan mekanik veya elektronik arızaların kök nedeni nedir?

⚡ EV & Telemetri Atölyesi: RaceCapture/Track MK3 50Hz GPS & 6-Eksenli IMU Telemetri Rigi
    📍 Rize (Ardeşen)
    "Virajda apex tutturulmamışsa kaç yüz beygir olduğunun hükmü yoktur."
    #67780 Yanıtla

Hocam otomotiv mekatroniğinde bu durum doğrudan şu dinamikle ilgilidir: … Arıza kodlarını (DTC) okurken basınç ve tolerans sapmalarını mutlaka canlı veriden (live data) teyit etmek gerekir.

⚡ EV & Telemetri Atölyesi: Tactrix OpenPort 2.0 CAN-Bus Kaydedici & OBD-II Flash Arayüzü
    📍 Diyarbakır (Sur)
    "800V mimarisi ve sıvı daldırmalı batarya soğutması geleceğin standardıdır."
    #68316 Yanıtla

Hocam nokta atışı bir tespit, canlı veride belirttiğiniz basınç dalgalanmasını teyit ettik. Emeğinize sağlık.

⚡ EV & Telemetri Atölyesi: Longacre Dijital Lastik Basıncı ve Kızılötesi Sıcaklık Pirometresi
    📍 Trabzon (Yomra)
    "Anlık tork bağımlılık yapar, rejeneratif frenleme sanat gerektirir."
3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
Yanıtla: Gigacasting Teknolojisinin Evrimi: Tek Parça Alüminyum Döküm Bloklarının Tasarım, Üretim ve Yapısal Performans Analizi konusundaki #68316 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Yayınlarda ara

En az 3 karakter yazın.

Konular